Er du vores nye chefkonsulent?

del

Østdansk Landboforening søger chefkonsulent til at lede afdelingen for økonomirådgivning.

Har du lyst til at drive en faglig tung økonomirådgivning? Er du empatisk, ordentlig og drives af andres succes? Har du ledererfaring og har en motiverende lederstil? Har du lyst til at optimere vores kunders forretning? Og har du lyst at være med på en spændende digital rejse henover de næste år, så mangler vi lige dig!!!

Som leder af afdelingen for økonomirådgivning går du forrest i udviklingen og bidrager til, at vi fortsat er vores kunders foretrukne samarbejdspartner. Din hverdag er spændende og afvekslende, hvor du navigerer som leder for både konsulenter og økonomiassistenter, og samtidig er ansvarlig for egne kunder indenfor rådgivning og regnskabsassistance.

Vi står overfor en spændende tid, hvor vi skal transformere og digitalisere både internt og eksternt, så du træder ind i et spændende job med gode udviklingsmuligheder inden for rådgivning, ledelse og økonomistyring. Vi tilbyder et åbent, ærligt og udfordrende samarbejdsmiljø, hvor opgaver, ansvar, kunder og deadlines løftes i fællesskab og ofte på tværs af referencer, afhængigt af kompetencer og kapacitet. I tæt samarbejde med resten af huset.

Jobbet

Til jobbet søger vi en Chefkonsulent med ledererfaring og erfaring med rådgivning om økonomi og regnskab. Erfaringen kan være opnået fra en landbrugsrådgivning, revisionsvirksomhed eller anden økonomisk eller finansiel virksomhed.

Dit ansvar er daglig ledelse af afdelingen for økonomirådgivning! Det omfatter ledelse og udvikling af 30 selvstændige medarbejdere med høj faglighed. Du skal udvikle fagligheden, sikre godt samarbejde i teamet og på tværs af hele organisationen, effektiv arbejdstilrettelæggelse, optimere processer og rådgivning om økonomi, skat og regnskab.

Du har det overordnede ansvar for tilbudsgivning, implementering af digitale arbejdsprocesser i regnskabsføring samt salgs- og økonomistyring i afdelingen.

Chefkonsulenten tegner økonomirådgivningen udadtil, og deltager i landsdækkende branchesamarbejde i landbruget om udvikling og implementering af nye metoder og IT-værktøjer til økonomirådgivning og regnskabsproduktion.

Chefkonsulenten refererer til direktøren og indgår i chefgruppen, og indgår således i samarbejde og løbende planlægning, koordinering, udvikling og informationsformidling med vores rådgivere inden for jura, ejendomshandel, planteavl, medlemsservice og kommunikation.

Alt i alt et spændende og alsidigt job med mange nuancer og kontaktflader, som stiller krav til dig som person samt din faglighed.

Vi forventer

Vi forventer, at du har en uddannelse som cand. merc. aud., HD i regnskab, agronom eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Det er en fordel hvis du har erfaring med at rådgive kunder inden for landbruget. Det er vigtigt, at du brænder for ledelse af medarbejdere i en økonomirådgivning. Hvis du har erfaring med at lede en afdeling igennem en digital transformation, glæder vi os til at gøre brug af din erfaring her. Du skal være imødekommende, god til at kommunikere og have vilje og evner til samarbejde – både internt og eksternt.

Du skal have overblik og fokus på fremtidens behov for økonomirådgivning og regnskabsservice til både yngre og ældre ejere af små og mellemstore landbrug – derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med denne kundegruppe. Men markedet er i forandring og andre virksomheder uden for landbruget kommer til med forskellige forudsætninger og behov for hjælp. Denne udvikling er med til at tegne fremtiden for Østdansk Landboforening.

Du skal gradvist øge omsætning og indtjening igennem forretningsudvikling af rådgivningsydelser og ved at fastholde og tiltrække nye kunder. Du skal tage ansvar for at opbygge medarbejdernes kompetencer i takt med indførelsen af nye teknologiske løsninger og implementering af nye værdiskabende digitale arbejdsprocesser.

Læs hele stillingsopslaget Chefkonsulent søges eller Ansøg nu