Er datasukker en mulighed for dig?

del

Datasukker er en ny ordning, der gør det muligt at overdrage ikke-udnyttet kontraktvolume til en anden avler med overleverance. Fristen er den 26. januar.

Datasukker er en ny mulighed for at flytte sukker mellem roedyrkere, der har leveret for lidt eller for meget. Sukker leveret over en leveringsprocent på 105% bliver afregnet til en lavere pris. Nu har dyrkerne en mulighed for at flytte kontraktmængden til en anden dyrker, der ikke har opnået 100% levering.

Nordic Sugar

På Nordic Sugars hjemmeside kan du læse meget mere om ordningen og fremgangsmåde. Hvis du ikke har opnået 100% levering, skal du oplyse, hvor stor en mængde, du ønsker at overføre. Den “anden avler” der har leveret over 105% skal derefter bekræfte overførelsen. Avler med overskud/underskud skal selv finde frem til hinanden.

Roedyrkerforeningen har lavet en oversigt, der kan hjælpe dig med at finde avler. Du kan finde oplysninger omkring avler, der har overleverance (over 105%) eller avler der ikke har udnyttet kontraktvolumen (under 100%). Det er også her du selv kommer på listen, ved at sende en mail til nnie@lf.dk med relavante oplysninger.

Nordic Sugar skal senest den 26. januar 2018 modtage relevante oplysninger.

Nordic Sugar og dyrkerforeningen er ikke ansvarlig for det økonomiske indbyrdes mellemværende mellem avlerne.