En tur tilbage i tiden på Bakken

del

En beretning fra senior- og kulturudvalgets tur til bakken og Korsbæk den 5. september 2019

Hen over året arrangerer senior- og kulturudvalget forskellige slags arrangementer. Således var der også arrangeret en tur til Bakken og et besøg i Korsbæk. Karsten Hansen fra senior- og kulturudvalget beretter her fra turen.

” Vi tog afsted til bakken først på dagen, vi skulle opleve Korsbæk. Da vi ankom, blev vi delt op i to hold og blev vist rundt af nogle meget dygtige rundvisere og blev ført tilbage til den tid.

Først et kig hjemme hos Kathrine og grisehandler Larsen. Derfra til Lauras køkken og en flot tur rundt i familie Varnæs stuer for så, at gå en tur på jernbanehotellet. Senere en tur til Postgården og afslutningsvis i Skjerns Magasiner.

Under hele turen fik vi sjove fortællinger og genså mange af de originale ting.

Vi nød en fin frokost på Postgården og under spisningen var der indslag fra skuespillere, der spillede episoder fra serien.

os som kender serien Matador og til tidsperioden, blev ført noget tilbage i tiden

Der var også tid til at gå rundt på Bakken på egen hånd. Nogle nød en kop kaffe andre tog en tur rundt i Dyrehaven med hestevogn. Alle var glade og fyldt med indtryk fra en dejlig dag, da turen gik sydpå.”

Kathrine Larsens køkken

Der er altid plads til flere ved senior- og kulturudvalgets arrangementer – vær opmærksom på næste og flere arrangementer på hjemmesiden under arrangementer.

Næste arrangement er en teatertur med bus til Det Ny Teater den 13. november 2019 – klik her for at læse mere spillemand på en tagryg