Det Strategiske Lederskab

del

Gik du glip af sidste års uddannelsesforløb ‘Det Strategiske Lederskab’? Du får en ny chance i år! Læs om det her, og bliv inspireret.

Høsten er ved at være i hus for de fleste, og med efteråret kommer der ro til eftertanke, fordybelse og ny planlægning. Hvad skal vi gøre anderledes, hvad har været godt?

Fremtidens landmænd bliver stillet overfor krav fra bl.a. kreditforeninger og banker om at have ‘en strategi’. Hvad er det, hvordan sætter man det på papir, hvordan gør man det håndgribeligt, og hvordan implementeres det i ens egen virksomhed?

Det Strategiske Lederskab – take 2

Efter udskydelse af ‘Det Strategiske Lederskab’ i januar 2021 på grund af Covid-19, glæder vi os til at kunne udbyde det med et års forsinkelse.

Det Strategiske Lederskab er et 8 dages kursusforløb (over 8 uger), hvor du bliver klædt på hvordan du laver din virksomheds strategi, og få den implementeret. Det er praksisnær undervisning, med dine og kollegaernes erfaringer, hvor du du får værktøjer til at forstå dine styrker og svagheder. På kursusforløbet lærer du hvordan du skal takle dine udfordringer, og du vil finde ud af hvordan dit lederskab og din strategi er bærende for hele din virksomhed.

På videoen herunder forklarer underviseren kort om kurset.

Det strategiske Lederskab starter d. 18 + 19. januar 2022, og derefter en dag om ugen, til starten af marts. Prikken over i-et får du ved at gå op til eksamen med din egen virksomheds strategi, som du har fået hjælp og feedback til.

Pris og SVU

Prisen for hele forløbet er 14.500 kr. + moms. Hvis du (eller din medarbejder) er berettiget til SVU, kan du få refusion på godt 500 kr./dag. Inkl. forberedelsestid, kan du få refunderet omkring halvdelen af prisen. Du kan læse mere om SVU på http://www.svu.dk

Yderligere oplysninger

Hvis du vil høre mere, eller du vil få tilsendt en brochure, er du velkommen til at ringe til Zwanita Reinders, økonomikonsulent, tlf. 5679 1916, mail: zr@ostdansk.dk

Uddannelsen ‘Det Strategiske Lederskab’ udbydes i et samarbejde mellem Seges, Vkst og Østdansk Landboforening. Kursussted er derfor ikke fast, men på skift mellem Sorø, Rønnede og Nykøbing F.