Danmarks største messe for frøavl er tilbage!

del

Østdansk Landboforening tilbyder igen den seriøse frøavler og professionelle landmand at komme til Store Frødag den 19. juni 2019. Klokken 08.00.

Adressen er:
Thinghøj – Tornebjergvej 34, 4660 St. Heddinge.
Fra klokken 08.00 – 17.00

Hvad er Store Frødag?
Store Frødag er en faglig begivenhed for professionelle frø- og planteavlere og andre interesserede landmænd. Begivenheden blev med stor succes afholdt første gang i 2014, hvor omkring 800 besøgende blev gjort klogere på frøavl.

Hvorfor en ny Store Frødag?
Stor efterspørgsel. Kort sagt. Fire år efter er målet endnu engang at skabe en berigende temadag, hvor både de garvede og spirende frøavlere kan hente viden, sparring og inspiration.

Hvad indeholder programmet?
Denne gang fokuserer vi på især etablering, afpudsning og udlæg. Demonstrationer og markforsøg er udlagt på syv sessioner.

Hvor kan jeg få mere at vide?
Du kan følge os på hjemmesiden ostdansk.dk. Program og indhold vil løbende blive opdateret med videoer, interviews, og pressemeddelelser. Vi er også på Facebook. Kontaktpersoner finder du også her på siden

Hvem er jeres målgruppe?
Arrangementet henvender sig først og fremmest til frøavlere, landmænd, driftsledere, konsulenter og alle andre, der har en interesse for eller beskæftiger sig med frø.

Hvordan og hvornår kan jeg tilmelde mig, og hvad koster det?
Du kan tilmelde dig gennem vores hjemmeside. Vi linker til Ticketmaster. Klik på ikonet hvor der står: “For billet klik her! ”
Billetten koster 325 kroner, og så er der spændende indlæg og markforsøg, kaffe, kage og ristede pølser ad libitum.

Kommer du?
Med venlig hilsen – Østdansk Landboforening