CropManager – prøv det gratis frem til 30. april 2020

del

Programmet kræver ingen installation eller avanceret opsætning. Det tilgås via en browser og kan således anvendes på både pc, tablet og mobil.

Gå målrettet til værks med data og prognoser

Udover de klassiske funktioner i et markstyringsprogram, indeholder CropManager en række nye smarte funktioner, hvor du kan bruge data fra satellitter, sensorer mv., til at foretage en mere målrettet behandling af markerne. Resultatet er et bedre overblik og optimal udnyttelse af f.eks. gødning og sprøjtemidler.

Med programmet kan du blandt andet:

  • Se prognoser for eksempelvis vækstregulering, septoria og høsttidspunkt. Alle prognoser er baseret på data fra satellitter, vejrprognoser samt de aktuelle dyrkningsinformationer på din bedrift.
  • Se hvor længe, der har været bladfugt og beregne risikoen for sygdomme og planlægge din sprøjtning efter det.
  • Beregne risikoen for, om marken vil vælte og beslutte dig for, om du vil sætte ind.
  • Se jordprøverne i marken og finde frem til eventuelle problemområder.
  • Sammenligne dine egne marker med de omkringliggende marker med samme afgrøde.

Vær opmærksom på, at prognoser ikke er mere sikre end det data der indgår og en del af data deles med det der også er i MarkOnline. I nogle tilfælde vil det derfor være nødvendigt at såtider, høstudbytter mv. er opdateret.

Prøv programmet gratis helt indtil den 30. april 2020.
Læs mere om programmet og kom i gang med det samme på cropmanager.dk.

KAMPAGNEPERIODEN UDLØBER ultimo april 2020. Forud vil du blive opkrævet for perioden maj til december 2020. Ønsker du ikke at fortsætte dit abonnement, undlader du blot at betale, hvorefter abonnementet ophører den 1. maj og fakturaen krediteres.  Du vil derfor ikke få omkostninger i forbindelse med kampagneperioden.

Har du spørgsmål til produktet eller prøveperioden, er du altid velkommen til at kontakte SEGES Kundecenter på 7015 5015 eller kundecenter