Corona situationen

del

Østdansk Landboforening har et ansvar for at sikre vores medlemmer og kunders behov. Vi har derfor taget følgende tiltag for at hæmme spredningen af Corona-virus

  • Vi henstiller til at kontakte vores medarbejdere på telefon eller mail i den kommende tid. Medarbejderne vil forsat være til rådighed, men det vil i videst muligt omfang foregå online. Kun absolut nødvendige kundemøder vil blive afholdt.
  • For at mindske smitterisikoen hos vores medarbejdere henstiller vi til, at uanmeldte besøg undgås i huset på Center Allé 6, 4683 Rønnede i den kommende tid. Det er muligt at aflevere materiale til bogføring eller lign. i postkassen.
  • Receptionen i Østdansk Landboforening Center Allé 6, 4683 Rønnede er bemandet og vil besvare opkald i den kommende tid, men vi henstiller til at uanmeldte besøg undgås.

Vi er i en situation, hvor det er svært at forudsige, hvordan situationen udvikler sig i den kommende tid. Vi følger situationen nøje og hvis der sker ændringer vil det fremgå via nyhedsbrev og hjemmeside.

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til, at kunne betjene jer under normale betingelser.