Coaching og Konflikthåndtering

del

Invester i arbejdsmiljøet; det kan betale sig! Tag på uddannelsen ‘Coaching & Konflikthåndtering’, forbedre kommunikationen og skab et godt arbejdsklima i din virksomhed.

I starten af det nye år afholder vi i samarbejde med Vkst og erhvervsakademi Aarhus, en ny akademi-ledelsesuddannelse Coaching og Konflikthåndtering. Den henvender sig til dig, der har lyst til, eller behov for at arbejde aktivt med dine evner til at håndtere konflikter. Om du nu er ejer/leder, medarbejder med en nøglefunktion eller bare er interesseret i, hvordan man kan få arbejdsklimaet helt i top, så er denne uddannelse måske noget for dig!

Undervisning

Undervisningen  foregår på 8 hverdage i starten af 2023. Vi starter d. 17 januar, og sidste undervisningsdag er d. 28. februar. Herefter kan du vælge at afslutte uddannelsen med en eksamen. Forløbet svarer til 10 ECTS-point, og kan være en del af et længere ledelses-uddannelsesforløb.

Undervisningen foregår på skift i vores egne huse; Østdansk i Rønnede og Vkst i Sorø og Nykøbing, så vi kan holde udgifterne nede. Underviser er Johanne Cecilie Andersen, uddannet cand.psych, med speciale inden for arbejds- og organisationspsykologi og master i digital transformation, og selvstændig erhvervspsykolog fra Nykøbing F.

Pris

Hele uddannelsen inkl. forplejning koster 14.500 kr.

Hvis du er berettiget til SVU, kan du eller din arbejdsgiver opnå en refusion på 535,80 kr. pr. dag. Refusionen gælder både for undervisningen, at læse pensum, træne værktøjer, mv. Hvis du f.eks. tager 12 dage fri i alt i løbet af uddannelsen, svarer SVU-refusion til 6.430 kr. Som ansat har man derudover mulighed for at søge tilskud fra omstillingsfonden på 6.900 kr.

Vidste du, at udskiftning af en medarbejder koster mellem 70 – 100.000 kr.?

Hvis du så får et bedre arbejdsklima, og du kan beholde dine dygtige medarbejdere i længere tid, er uddannelsen Coaching og Konflikthåndtering alle pengene værd!

Tilmeld dig senest d. 3. januar 2023.

Har du spørgsmål? kontakt økonomikonsulent Zwanita Reinders, tlf. 5679 1916.