Cellokoncert for kvæg og børn var en succes

del

I søndags inviterede Haugaard Hereford ved Rødvig på Stevns i samarbejde med Scandinavian Cello School til koncert i forbindelse med et nyt eksperiment. Nemlig opdræt af fritgående Hereford-køer til lyden af klassisk musik. Weekendens koncerter var blandt andet støttet af Stevns Landboforenings Fond og Østdansk Landboforening.

En smuk cellokoncert kombineret med dejligt vejr i skønne omgivelser gjorde søndagens musikalske arrangement hos Haugaard Hereford på Stevns nær Rødvig til en stor oplevelse. I hvert fald for de tobenede, selvom kvæget også så ud til at nyde de klassiske toner der flød gennem luften. Publikum hørte blandt andet udpluk fra Antonìn Dvorak og Jacob Gade i den time koncerten varede.

– Det er dejligt at opleve to forskellige kulture finde sammen, og så opstår der sød musik. Samtidig støtter man Børns Venner Køge, hvilket er godt tænkt. Arrangementet var ganske enkelt imponerende og sætter en fed streger under, at landbruget også er kulturbærende. Jeg tager hatten af for Louise og Mogens, der har stået for et velorganiseret tiltag på deres bedrift. Og Scandinavian Cello School skal man unde sig selv at opleve, hvis man har chancen. De er simpelthen fantastiske, lyder det fra bestyrelsesformand i Østdansk Landboforening Ole Elbæk.