Bustur til Fyn – du kan stadigvæk nå det

del

Der er stadigvæk plads i bussen til en oplevelsesrig dag på Fyn. Så skynd dig og ring.

På turen til Fyn bliver der serveret rundstykker med ost og kaffe i bussen.

Det første besøg er på Galleri Galschiøt. Jens Galschiøt som har et af de mest spektakulære og største kunstværksteder i Danmark. Stedet bugner med skulpturer i både Danmark, men også i det store udland. Vi får en rundvisning med en af hans elever på halvanden time. Vi kan opleve ting, der er 8 meter høje og ned til små smykker, så man må sige der er et bredt udvalg.

Ved næste besøg serveres tre håndmadder plus en øl eller vand. Det foregår i haven eller inde efter vejret. Kongsdal Åben Have ligger tæt på Søndersø og strækker sig over 20.000 m 2 . og rummer et væld af rhododendron, stauder, roser og masser af formklippede træer og buske. Der er en sø og vandfald og der er mange sidepladser. Vagn Wazar Jørgensen, der selv har anlagt haven, vil for – tælle os om, hvor dan han passer og plejer den store park på egen hånd.

Vi kører nu mod syd og over Svendborgsundbroen til Tåsinge, her skal vi besøge den historiske Bregninge mølle, der kan føre sin historie 300 år tilbage. Her skal vi havde kaffe/the og deres berømte kagebord, som de er kendt for.

Hvornår: tirsdag den 21. juni 2022

Program: Kl. 07.00 afgang Fladså-Hallen.

Kl. 07.30 afgang Rønnede.

Kl. 10.00 ankomst Galleri Galschiøt.

Kl. 12.45 Kongsdal Have.

Kl. 16.00 Bregninge Mølle.

Kl. 19.30 Rønnede.

Kl. 20.00 Fladså.

Pris: 600 kr. inkl. kaffe/the og rundstykker i bus, 3 håndmadder og 1 øl eller vand, kage/kaffebord, samt alle entreer.

Tilmelding senest den 14. juni på www.ostdansk.dk eller tlf. 5679 1900