Skab mere fritid og overskud med digital bogføring

del

er du træt af papirbilag og bunker af regninger, der hober sig op på skrivebordet?

Vil du spare tid og effektivisere dit arbejde? Så er vores digitale løsninger sikkert noget for dig.

I en tid hvor den erhvervsdrivende møder større krav til dokumentation fra banker og offentlige myndigheder, er det vigtigt at have adgang til de rigtige tal hele tiden. Derfor er det afgørende at den økonomiske opfølgning sker løbende og ikke er hægtet op på, hvornår der laves årsregnskaber og momsindberetninger.

Der sker meget med vores digitale produkter i øjeblikket, og der er blevet pustet nyt liv i Summax med lanceringen af NemFaktura og Summax Salg. Vi taler om nye versioner af vores tidligere samlede Summax-løsning. Sammen med e-arkivet og vores mulighed for automatisk at hente kontoudtog fra kundens bank, giver produktet kunden en langt mere fleksibel programpakke og os mulighed for at hjælpe vores kunder hurtigere og mere målrettet. De nye opdateringer og muligheder kræver måske indkøring for nogle og hjælp fortæller Kasper Brint, digitaliseringskonsulent Østdansk Landboforening.

Vi inviterer derfor til temadag Bliv klogere på dine digitale muligheder, onsdag den 30. oktober 2019 i Østdansk Landboforening Center Allé 6, 4683 Rønnede. Vi har sat dagen af til at give, nye og kommende kunder samt allerede brugere af SUMMAX, et overblik over de digitale løsninger.

For nuværende brugere

Netværksmøde for nuværende SUMMAX brugere med erfaringsudveksling, hvor vi også skal blive klogere på allerede i værk satte tiltag og nye tiltag i SUMMAX. Læs mere i Bliv klogere Formiddagsmøde

Nye og kommende brugere

Et møde for dig der er nysgerrig på at få mere af vide om SUMMAX og de mange muligheder og fordele der følger med når du bruger SUMMAX. På mødet skal vi tale om, hvordan programpakken bl.a. NemFaktura, SUMMAX salg, Dash Board og e-overblik ser ud og hvordan den kan være med til at gøre hverdagen lettere for dig. Læs mere i Bliv klogere Eftermiddagsmøde

Tilmelding til begge møder skal ske via hjemmesiden og klik på linket formiddagsmøde eller eftermiddagsmøde og kom direkte til tilmeldingen.