Bliv en del af Roskilde Dyrskue og støt dansk landbrug

del

Snart er det dyrskuetid i Roskilde og planlægning er godt i gang. I den forbindelse efterlyser udstillingskoordinator Rikke Neuenschwander fra Roskilde Dyrskue landmænd, der i rollen som repræsentanter og rundvisere kan vise landbruget frem for sin bedste side.

I år har Roskilde Dyrskue booket L&F traileren til landboforeningerne. Det giver mulighed for at komme i tættere kontakt med gæsterne om dansk landbrug, blive klogere på dem og skabe et godt omdømme for erhvervet.

Udstillingskoordinator på dyrskuet, Rikke Neuenschwander, har i den forbindelse brug for landmænd, der gerne vil tage en tre-timers vagt på standen og være landbrugets ansigt udadtil.

– Der er flere fordele ved at være med på standen. Du få T-shirt, og en spisebillet til enten frokost eller aftensmad. Der er selvfølgelig også en indgangsbillet. Der vil være et “bagområde”, hvor vi stille kaffe og vand til rådighed. I ugen op til dyrskuet er der en ”hjælperaften”, hvor alle der bidrager bliver inviteret. Her kommer en god oplægsholder, vi spiser en sandwich og går en tur på pladsen, og oplever dyrskuet uden gæster, hvilket kan være en ganske særlig oplevelse. Sidst men ikke mindst har vi skoledag på pladsen i år, så vi kunne også bruge nogle rundvisere. Kender man nogle, der er interesseret i den opgave, må de også gerne melde tilbage til mig, fortæller Rikke Neuenschwander.

For yderligere information og oplysninger. Kontakt udstillingskoordinator Rikke Neuenschwander. Tlf.: 4674 0612 eller mobil 4099 4734.

E-mail: rsn@roskildedyrskue.dk