Bilags-scan – en nem måde at få ALLE bilagene på plads

del

Der er efterhånden flere og flere ting der bliver digitaliseret i vores hverdag.
I regnskabsverdenen er digitalisering en del af hverdagen, og der er god grund til at komme i gang.

På regnskabskontoret sørger assistenterne for, at dit regnskab kommer til at se rigtigt ud. Hertil tjekkes alle indtægter og udgifter med dine bilag. Nogle bilag kommer med posten, andre kommer pr. mail, i e-boks og andre får du i hånden. Det kan være en stor opgave at holde styr på alle bilag. Men uden bilag kan omkostninger ikke trækkes fra…

Summax e-arkiv
Du har nok hørt om summax e-arkiv? Summax e-arkiv kan du se som din bilagsmappe, som du kan se på computeren.
Alle bilag sendes hertil eller scannes ind og er dermed gjort digital. Det smarte ved det er, at du altid kan tilgå dine bilag og det kan din regnskabskonsulent også. F.eks. når du skal tjekke op på, hvad du betalte for en vare i sidste kvartal. Når bilagene ligger på regnskabskontoret, skal du først have fat på din assistent der skal finde det bilag, som du ønsker. Nu kan du selv tilgå dem. Det er samtidig effektivt for din konsulent der kan finde f.eks. hvad du har liggende af prisaftaler, når der skal laves budget.

Har du lyst til at prøve Summax e-arkiv af i resten af 2019?

KU-posteringer
De fleste landmand har allerede lavet en aftale, hvor bankdata automatisk bliver overført til Ø90-regnskabssystem. Derved undgår vi tastefejl, alle bankposteringer kommer med og er de sidste nye opdaterede oplysninger.
Næste skridt er, når bilagene fra summax e-arkivet automatisk bliver koblet til bankposteringer. Assistentens opgave bliver dermed anderledes, fra tastning af det hele regnskabet til at tjekke om bilagene er konteret det rigtige sted. Din regnskabskontering vil hele tiden være opdateret og assistenten kan lave opfølgning, når hun har tid, uden at skulle vente på at du har afleveret alle bilag – de ligger nemlig allerede i summax e-arkivet.

Bilags-scan
Når du sender mange dine bilag til summax e-arkiv (eller vil du i gang med det)? eller er der altid et par bilag der ‘smutter’, fordi de f.eks sendes med posten og man ikke lige får sendt dem videre? Så er den nye app østdansk scan noget for dig! Når du har installeret app-en på din telefon, tager du simpelthen et billede af fakturaen og sender til din personlige e-arkiv. Bilaget kommer på plads, og du behøver ikke at spekulere mere på det. Mere enkelt kan det ikke blive.

Lige nu kan du afprøve bilags-scan gratis for resten af 2019, hvis du har summax e-arkiv. Hvis du har overvejet at gå med på summax-beatet, så er det her i andet halvår at det giver rigtig meget mening.

Ring til din konsulent eller Henrik Lambrecht, og høre mere