08:30-16:00

Opdateringskursus planteværn mandag 7/5-18

del
Er du blandt dem, der sidst var på opfølgningskursus i 2014, skal du have fornyet dit bevis i 2018. Se efter datoen på dit kursusbevis, hvis du er i tvivl. Sidste frist for tilmelding.

Kviknr. 18lsp4

Mandag d. 7. maj 2018 kl. 8.30-16.00

Husk ved tilmelding at oplyse dit cpr.nr. og cvr.nr. under bemærkninger. Tilmelding er bindende. Afmeldingsgebyr 150 kr. ved afmelding efter frist.

Kurset afholder vi i samarbejde med Roskilde Tekniske Skole, Pulsen 10, Postbox 132, 4000 Roskilde, www.rts.dk. Uddannelsen afholdes som Arbejds Markeds Uddannelse. AMU 40837,
Kurset er lovpligtigt. Derfor skal alle landmænd, der har sprøjtebevis/certifikat på et opfølgningskursus hvert 4. år. Efter kursusdeltagelse udstedes et diplom, som du skal kunne fremvise, hvis Plantedirektoratet kommer på besøg.

Sidste nye viden og erfaringsudveksling

Med det lovpligtige opfølgningskursus får du den sidste nye viden inden for planteværn. En viden, som du kan have stor nytte af, når du skal planlægge din behandlingsstrategi, så den er både rentabel og miljøvenlig.

Områderne vi gennemgår er:
•sprøjteteknik
•bekæmpelsesmidler
•behandlingsstrategier
•lovgivning

Der vil også være tid til erfaringsudveksling med planteavlskonsulenten og dine kollegaer. Kurset er teoretisk og indeholder ikke prøver/eksamen.

Hvornår skal kurset være gennemført?

Opfølgningskurset holder 4 år. Er du blandt dem, der sidst var på opfølgningskursus i 2014 skal du have fornyet dit bevis nu her i 2018. Se efter datoen på dit kursusbevis, hvis du er i tvivl.

Økonomi

Inden for AMU-målgruppen betales deltagerbetaling på kr. 118,- pr deltager, som opkræves særskilt af RTS. Denne pris gælder for deltager uden en videregående uddannelse dvs. landbrugsuddannede inkl. virksomhedsledere og agrarøkonomer. Bemærk at deltagere med en videregående uddannelse som f.eks. agronom skal betale 887,- kr. Deltagere indenfor AMU målgruppen kan søge løntabsgodtgørelse på pt. 652 kr./kursusdag.

Vi tilbyder tilmelding til AMU, kursusmateriale og forplejning for 650 kr.+ moms.