16.00-18.00
Center Allé 6, 4683 Rønnede

Handelserfa – renteforventninger og konjunkturer

del
Få sidste nyt om renteforventninger og konjunkturer på dette efterårs handelsfyraftensmøde og få også en introduktion til et nyt nyttigt digitalt værktøj

Chefanalytiker John Jensen fra Agromarkets fortæller om  Agromarkets syn på råvarepriser, renteforventninger og konjunkturerne. Kom til en spændende eftermiddag og netværk med dine kollegaer.

Program
kl. 16.00 Velkomst
kl. 16.05 Konjunkturer
– Bankerne begynder at kræve fast rente, hvordan skal du forholde dig?
– Både pengemængde og gæld er på et højt niveau, og det kan være gode tegn.
– Nyt finans på AgroMarkets giver dig de nyheder, der betyder noget for dine priser.
kl. 17.00 Råvarer
– Handel med de professionelle. Commoditrader åbner op for en helt ny måde at handle korn, rapsfrø, soja m.m. Vi introducerer dig for mulighederne, og hvordan du kommer i gang.
– Kornprisen steg kontrolleret frem til 7. juli, hvorefter den eksploderede. Hvad sendte den til vejrs, og hvad er vore forventninger frem til næste høst?
– Prisgaranti. AgroMarkets kan altid henvise til en køber eller sælger til de nævnte priser ved købs- eller salgssignaler
– Foderhandel 2018, hvad gør du, hvis ikke du har købt helt frem til høst 2019?
– Udsigt for mælk-, svine- og oksenoteringer. Hvor får man den bedste pris for sine smågrise, ikke bare på kort- men også på lang sigt?
Kl. 18.00 Afslutning

AgroMarkets og  Commoditrader intro:

AgroMarkets og Commoditrader hjælper dig med at handle Køb og sælg dit korn, rapsfrø, soja osv direkte i markedet via en helt ny digital platform, hvor du kan handle med andre landmænd, møller, malterier, foderstoffer og handelshuse fra hele Europa.
På www.commoditrader.com kan du få direkte kontakt til købere og sælgere og altid se den aktuelle bedste pris i markedet – i Danmark og internationalt. Du har mulighed for at booke transporten via handelsplatformen, ligesom du kan se kreditvurderinger og brugerbedømmelser for at øge din sikkerhed.
Ud over den fysiske handel vil du i fremtiden også kunne handle futures på www.commoditrader.com. Du kan altså sælge dit korn fysisk, få pengene i lommen her og nu, købe en future og få del i evt kommende prisstigninger.

På HandelsERFA mødet med AgroMarkets vil vi præsentere Commoditrader for dig og hjælpe dig i gang med at oprette din egen handelsprofil.
Du kan også booke transporten gennem Commoditrader
Sælg dit korn direkte til møllen eller malteri
Se aktuelle priser hos mæglere og foderstoffer

Vi slutter af med en sandwich – husk tilmelding.

Alle er velkomne!