16.00-18.00
Center Allé 6 4683 Rønnede

Fyraftensmøde protein & fødevarer

del
Bliv klogere på proteinafgrøder og afsætning

På dette fyraftensmøde får du derfor mulighed at høre og spørge anerkendte produktudviklere og fagfolk om, hvad du som planteavler kan gøre, hvis du eksempelvis gerne vil afsætte dine hestebønner, havre, ærter, kikærter eller lupin til førerende planteproducerende virksomheder. Du bliver gjort klogere på planteproducerede fødevarer generelt, og vi sætter fokus på proteinafgrøder, der undergår en rivende udvikling.

Program

  • Indledning ved planteavlschef Julie Torp-Thomsen Østdansk Landboforening
  • Christian Christensen, CEO Dryk
  • Inger Bertelsen chefkonsulent Økologisk Planteteam SEGES
  • Henrik Lund, CEO Naturli’
  • Afrunding ved planteavlschef Julie Torp-Thomsen Østdansk Landboforening

Vi er vært ved en kop kaffe og en sandwich og arrangementet er gratis for medlemmer i Østdansk Landboforening og er du ikke medlem, er du selvfølgelig stadigvæk velkommen pris er 250 kroner per person for at deltage i arrangementet.