Agromarkets

del

– Så handler du bedre end gennemsnittet.

Østdansk Landboforening tilbyder i samarbejde med Agromarkets

Handelsstrategi eller finansstrategi

Få en professionel og lovlig risikovurdering, til køb og salg af råvarer og til at få de bedste priser. Du kan få personlig proaktiv sparring og få hjælp til at minimere tab og risiko. Agromarkets tilbyder hjælp til at handle med fx optioner. Få sikkerhed for dine beslutninger og optimer samarbejdet med bl.a. banken. Få hjælp til at skab overblik og tid til din bedrift ligesom Agromarkets kan hjælpe med at omsætte strategi til praktik via personlig hjælp.

Med Agromarkets handler du bedre en gennemsnittet og ofte blandt de bedste 20 %

Agromarkets en del af Fondsmæglerselskabet SEGES a/s

  • Vi rådgiver dig 100% ift reglerne
  • Du er derfor forsikret mod fejlrådgivning
  • Vi rådgiver dig kun ift din risikoprofil
  • Vi rådgiver dig kun ift din bedrift og dine behov
  • Med fx optioner og futures kan du få et supplement til dine fysiske handler
  • Vi ved, hvad vi taler om, for vi er certificerede iht Finanstilsynets krav
  • Vi sikrer dig med en strategi eller anden individuel rådgivning, inden du handler

Hvad kan Agromarkets tilbyde dig?

Mobilt website med det vigtigst aktuelle priser på råvarer, markedskommentarer om verdensmarkedet, FINANS med rente og valuta kommentarer, prisberegning på råvarer, børser og finansielle instrumenter fx. optioner.

Købs- og salgssignaler på SMS hver morgen kl. 7.15 på råvarer og finans, prisgaranti – du kan altid opnå Agromarkets pris.

Konventionelt og non-GMO oliefrø aktuelle salgs- og købspriser på økologiske råvarer, omlægnings priser og markedskommentarer om verdensmarkedet.

Handelserfa og handelsinfo mød os før, under og efter høst, netværk med dine kollegaer og analytiker, få tips til råvarehandel og finansiering og meget mere.

Onsdag den 7. oktober kl. 9.15 – 12.30 kan du gratis deltage i handelserfa i Østdansk Landboforening – gå ind via linket her og tilmeld dig.

Læs mere om AgroMarkets