Årsmøde i økonomi

del

Flotte økonomital, overskudslikviditet, Dashboard og ejendomsvurdering er blot nogle af de emner, økonomikonsulenterne vil gennemgå på årsmødet.

Fotografen fangede fire af de seks indlægsholdere, som den 12. marts blandt andet skal oplyse og belyse økonomiske nøgletal og ejendomsvurderinger. Med tal tegner konsulenterne et spændende billede af det forgangne år, og der bliver plads til de positive historier.

Og selvom programmet ikke ligger helt fast, er der flere interessante emner, firkløveret kan løfte sløret for.

  • Vores økonomidirektør Søren Olsen og jeg ser frem til at tale om overskudslikviditet, nu hvor flere banker arbejder med negativ indskudsrente. For hvad gør man egentlig med sine penge, hvis man har et større beløb på kontoen, spørger økonomikonsulent Line Hansen.

Til de mere digitale kunder og medlemmer har økonomikonsulent Maria Skov Wegner et indlæg om Dashboard, og økonomikonsulent Christine Søgård Bøhm fortæller om de eventuelle faldgruber ved vurdering af ejendomme.

  • Og så skal man huske, at der er ganske gratis, dog kræver det tilmelding enten via hjemmesiden eller gennem vores sekretariat, hvis du skal deltage, påpeger økonomikonsulent Zwanita Reinders.

Årsmødet i økonomi er den 12. marts fra klokken 16.00 – 18.00, hvor Østdansk Landboforening efterfølgende er vært med en sandwich og derfor er tilmelding nødvendig. Du kan tilmelde dig via linket her eller på tlf. 56791900.