Sådan kommer du i gang med InterCount

del

Ø90 Online afløses 1. januar 2023 af det nye økonomistyringsprogram InterCount.

Alle Ø90-online kunder er pr. 1. januar gået over til det nye økonomisystem: InterCount. På hjemmesiden www.intercount.dk finder du mange informationer og korte videovejledninger under support.

Når du fremover sender alle dine bilag ind til dit digitale arkiv, kommer du hurtigt i gang med InterCount ved at følge disse 7 trin:

  1. Log på Intercount via hjemmesiden www.intercount.dk (eller via https://app.intercount.dk/ngweb/index.html)
  2. log på med dit AgroID (den samme kode når du logger på landmand.dk)
  3. Accepter aftalevilkår
  4. Du er nu på Intercounts nye brugerflade og kan begynde at modtage bilag i din personlige digitale bilagsmappe
  5. Videresend dine fakturaer (omkostningsbilag) fra din mail til cvr.nr@intercount.dk (din virksomheds cvr.nr) eller cvr.nr@nemfaktura.dk 
  6. Fysiske bilag kan du scanne ind og sende til samme cvr.nr.@intercount.dk
  7. Du kan tage et billede med scan-appen østdansk scan med din telefon, så kommer dine bilag også ind i din digitale bilagsmappe. Appen finder du i App store/play butik og hedder Østdansk scan. Appen er gratis at downloade og bruge. Du har fra Seges fået en logindkode.

Vi anbefaler at gøre din bogføring for 2022 færdig i det system (Ø90 Online eller Summax), som du plejer at bruge, og start 2023 op med Inter Count.

Har du opsagt Ø90 Online-abonnementet pr. 31.december, og ønsker du ikke at fortsætte med InterCount, vil dit login til Ø90 forsvinde efter 31.marts 2023.  Ø90 som program forsvinder ikke.  I samarbejde med din assistent kan du få færdiggjort bogføringen efter denne dato.

Er du ikke Ø90-online bruger, men får lavet regnskab hos os, så aftaler du ganske enkelt med din konsulent eller assistent om du fortsætter som hidtil, eller om du med fordel kan bruge InterCount.

Hvis du har spørgsmål om programmet, er du meget velkommen til at skrive til supporten på mail: intercount@seges.dk eller kontakt supporten på tlf. 7015 5015. Du kan også kontakte din økonomiassistent eller -rådgiver, som kan hjælpe dig.

Kurser i InterCount

For at få en hands-on gennemgang i InterCount, afholder vi fysiske kurser i InterCount på Landbocenteret i Rønnede på følgende datoer:

  • 25. januar kl. 10.00 – 12.00 (fuldbooket)
  • 25. januar kl. 13.00 – 15.00 (fuldbooket)
  •  2. februar kl. 9.30 -12.30 (bemærk ændret tidspunkt!)

Her gennemgår vi i mindre grupper hvordan InterCount virker netop for dig. Husk derfor en bærbar computer. Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden under arrangementer, eller ring til os på 5679 1900. Kurserne er gratis for vores kunder. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig nu.